UITLAATSERVICE WERKWIJZE

Hoe Het Werkt
DIENSTENNeem contact op

Uitlaatservice: werkwijze uitlaten

Nadat u contact hebt opgenomen met Hondenuitlaatservice Viola, wordt er een afspraak gemaakt en kom ik graag langs om kennis te maken met uw hond en/of andere huisdieren. Ik vind het belangrijk dat er een goede klik is. Uw hond blijft de eerste paar keer aangelijnd, totdat uw hond goed naar mij luistert.

Daarna mag hij los op plaatsen waar dat is toegestaan. We maken afspraken over de wandeling, De standaard duur van een wandeling in het kader van de uitlaatservice is 30 minuten, maar als uw hond dat niet volhoudt, dan kan de wandeling uiteraard ook korter.

Heeft u een hond die veel beweging nodig heeft en langer dan 30 minuten uitgelaten moet worden, dan kan ik (tegen meerprijs) de hond ook langer uitlaten dan 30 minuten. Is er een goede klik, dan gaan we over op de algemene voorwaarden en het ondertekenen van het sleutelcontract. Ook wil ik graag weten wie de dierenarts is van uw huisdier en of er verder nog bijzonderheden zijn waar ik rekening mee moet houden.

Werkwijze huisdierverzorging aan huis

Wilt u graag dat ik voor uw huisdier ga zorgen tijdens uw afwezigheid, dan kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek. We maken afspraken over wat er gedaan moet worden en hoe vaak de bak/kooi verschoond moet worden. 

Is er een goede klik, dan gaan we over op de algemene voorwaarden en het ondertekenen van het sleutelcontract.

Konijn verzorging & knaagdier verzorging

Uw knaagdier of konijn wordt dagelijks voorzien van vers eten, drinken en hooi, en we scheppen de poephoek even uit. Indien nodig verschonen we de hele kooi.
Wij kunnen ook vers groenvoer voor uw dier verzorgen, zodat uw dier niets hoeft te missen tijdens uw afwezigheid.
Kleine binnenkooien en buitenkooien worden bij opdrachten langer dan 8 dagen voor uw thuiskomst volledig verschoond, zodat u dat niet meer hoeft te doen.

Heeft uw konijn of knaagdier met lang haar en moet hij/zij ook geborsteld worden en of ook de nagels geknipt worden dan kan hondenuitlaatserviceviola dat voor u doen tijdens u afwezigheid of vakantie. Viola heeft zelf zoals u op de foto zie ( hoofdpagina) een langharig konijn en heeft alle ervaringen met het verzorgen van langharige konijnen en of knaagdieren om de dieren op de juiste manier te borstelen

Vogelverzorging

Uw Vogel wordt dagelijks voorzien van vers eten en drinken,
Wij kunnen ook vers groenvoer voor uw dier verzorgen, zodat uw vogel niks hoeft te missen tijdens uw afwezigheid.

Kleine binnenkooien en buitenkooien worden bij opdrachten langer dan 8 dagen voor uw thuiskomst volledig verschoond, zodat u dat niet meer hoeft te doen.

Volières, grote kooien en rennen kunnen ook schoongemaakt worden, tegen een meerprijs. Het tarief is afhankelijk van het formaat van de volière/ren en hoeveel tijd het schoonmaken in beslag neemt.

Ook wil ik graag weten wie de dierenarts is van uw huisdier en of er verder nog bijzonderheden zijn waar ik rekening mee moet houden.

Liefde is een woord met vier poten.

Wilt u het beste voor uw viervoeter, maar lukt het u niet altijd om uw hond
de aandacht te geven die hij verdient?